winnaars 2013

Winnaars van de MidwinterClassic 2013:

Marieke Willemsen - Eric van Duin (Toerklasse) en Albert Boekel - Remco Luksemburg (Sportklasse)

 

Klik hier voor de volledige uitslag van 2013

 

Zondag 10 februari is de MidwinterClassic onder zeer goede omstandigheden verreden. De laatste weersverwachting klopte helemaal. Er is na de sneeuw in de vroege ochtend geen nieuwe sneeuw meer gevallen. De eerste paar uur waren wat dijkjes nog wat glad, maar goed berijdbaar. Na de uitstekende lunch in Restaurant Babylon, kwam de zon door en kon iedereen genieten van het prachtige winterlandschap in Noord-Holland. Alle wegen waren inmiddels sneeuwvrij en het tijdschema hoefde niet te worden aangepast. De organisatie heeft alleen maar lovende kritieken gekregen voor deze mooie MWC 2013.


Hieronder wat foto’s gemaakt door Ed Ruitenberg, een enthousiaste bewoner langs de route.

MWC 2013

of kijk op Yotube voor een prachtig filmpje van Frank en Mieke van Bueren

 

Zaterdag 9 februari 2013 16.00 uur

Volgens de laatste weersverwachting trekt vannacht al een front over waaruit vannacht in Noord-Holland sneeuw kan vallen. Vanaf ca. 06.00 zou het front zijn gepasseerd, waarna een langere periode met opklaringen komt. Temperatuur overdag boven het vriespunt.
Wij zullen bovenstaande weersverwachting regelmatig actualiseren.
Vooralsnog gaat de MidwinterClassic gewoon door. Indien nodig zal het tijdschema worden aangepast. Wij zullen hier mededelingen doen als er verandering in deze situatie komt.

Zaterdag 2 februari 2013

De MidwinterClassic is geheel volgeboekt. De inschrijving is afgelopen week gesloten. Er is zelfs een 10-tal equipes boven de 80 geaccepteerd. Na overleg met Restaurant Babylon was dat het maximale aantal voor de capaciteit van de zaal.
Wellicht wilt u na afloop blijven eten in Babylon? Speciaal voor de MidwinterClassic is een menu samengesteld. Wilt u hier gebruik van maken, dan graag zo mogelijk, even per telefoon of email met Babylon afstemmen. E-mail : tel: 072 5723906.

De contactgegevens staan ook op het menu van Babylon. Gezien de verwachte drukte zal het slechts beperkt mogelijk zijn om “à la carte” te dineren. Naar alle deelnemers is inmiddels per e-mail een bevestiging van deelname gestuurd, met aanvullende gegevens. 
Tot 10 februari !

© Stichting "de Wegkruisers" Amsterdam - KvK nummer 34304701