Midwinter Classic 2020

 

Master 1

Winnaars Masterklasse: Harry Rupert - Rutger Kwant

 

Sport 1

Winnaars Sportklasse: Ronald Jans - Gerhard Fokkens 

 

Toer 1

Winnaars Toerklasse: Erno en Miranda Reuvekamp

 

Alle winnaars van harte gefeliciteerd !!

 

De volledige uitslag staat HIER.

 

Klik hier om 275 foto's in Dropbox te bekijken

 

Nieuwe startplaats en nieuwe lunchlocatie

De MWC 2020 zal op zondag 26 januari starten en finishen bij Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo. Deze accommodatie beschikt over alle benodigde faciliteiten en parkeerruimte om ons gastvrij te kunnen ontvangen. Ook voor de tussenstop hebben we een nieuwe locatie gevonden. Deze keer zal de lunch worden geserveerd in het royale restaurant van Golfbaan Dirkshorn. Mooi landelijk gelegen en voorzien van een grote parking.

Heiloo

Route en kaartleessystemen

Door de keuze van bovenstaande locaties kunnen we de route meer naar het westen van Noord-Holland verleggen. Langs de duinen van de Noordzeekust en de Hondsbossche Zeewering is een verrassende route uitgezet via Sint-Maarten naar de lunch bij de golfbaan van Dirkshorn. Natuurlijk zal de fameuze en zeer bochtige Westfriese-Zeedijk in het parcours worden opgenomen.

Dirkshorn

Na de lunch komen we weer op wat bekender terrein. We rijden via de mooie rustige weggetjes en dijkjes in een grote lus om Heerhugowaard en Alkmaar weer terug naar Heiloo. In dit tweede traject is ook een “Special” opgenomen.

De kaartlezers hoeven vooraf niet lang te studeren. De hele Midwinter Classic wordt verreden volgens één kaartleessysteem: pijlen kortste route met zo min mogelijk gebruik van rode wegen. Een voorbeeld van het kaartleessysteem staat hier.

Het eerste traject is uitgezet door Adrie Brugmans. Het tweede is van de hand van Jaap Daamen.

De lengte van de MWC 2020 zal ca. 190 kilometer bedragen.

 

 

logo wegkr

 

 

 

 

 

 

 

 


© Stichting "de Wegkruisers" Amsterdam - KvK nummer 34304701