De inschrijving 2018 is gesloten!

MWC 10

De 10e Midwinter Classic wordt georganiseerd op zondag 28 januari 2018

Start- en finishlocatie

Voor deze jubileum-editie van de Midwinter Classic gaan we naar Restaurant De Nadorst in Blokker voor de Start en Finish. Dit gezellige restaurant heeft een grote eigen parkeerplaats en een uitstekende keuken. Dus na afloop een tafeltje reserveren is een goed idee. Vanuit deze locatie kunnen we gemakkelijk het oostelijke deel van de kop van Noord-Holland een keer aandoen. De lunch zal weer bij Restaurant 't Anker in Kolhorn zijn. Vorig jaar werden we daar getrakteerd op een voortreffelijke lunch en dat willen we graag nog een keer meemaken.

Route en uitzetters

Er zullen weer twee kaartlees-trajecten worden gereden. In de ochtend een oostelijke lus door een gebied waar we nog maar weinig zijn geweest. Dit traject, waarin ook een Special zal worden verreden, wordt uitgezet door Adrie Brugmans. Het middagtraject wordt uitgezet door Jaap Daamen en maakt vanuit Kolhorn een meer westelijke lus via de prachtige dijkweggetjes terug naar Blokker.

Deelnemers
Er heeft zich een record-aantal van ruim 90 deelnemers gemeld. Wij zijn bijzonder verheugd dat de Midwinter Classic door velen wordt gewaardeerd en zullen er alles aan doen ook deze editie weer tot een succes te maken!
Alle ingeschreven equipes hebbin inmiddels per e-mail een acceptatie ontvangen met gegevens over hun startnummer en starttijd.

 

 

Uitslag Midwinter Classic 2018

De uitslag zal zo spoedig mogelijk na afloop worden gepubliceerd.

 © Stichting "de Wegkruisers" Amsterdam - KvK nummer 34304701