De inschrijving 2018 is geopend!

MWC 10

De 10e Midwinter Classic wordt georganiseerd op zondag 28 januari 2018

Start- en finishlocatie

Voor deze jubileum-editie van de Midwinter Classic gaan we naar Restaurant De Nadorst in Blokker voor de Start en Finish. Dit gezellige restaurant heeft een grote eigen parkeerplaats en een uitstekende keuken. Dus na afloop een tafeltje reserveren is een goed idee. Vanuit deze locatie kunnen we gemakkelijk het oostelijke deel van de kop van Noord-Holland een keer aandoen. De lunch zal weer bij Restaurant 't Anker in Kolhorn zijn. Vorig jaar werden we daar getrakteerd op een voortreffelijke lunch en dat willen we graag nog een keer meemaken.

Route en uitzetters

Er zullen weer twee kaartlees-trajecten worden gereden. In de ochtend een oostelijke lus door een gebied waar we nog maar weinig zijn geweest. Dit traject, waarin ook een Special zal worden verreden, wordt uitgezet door Adrie Brugmans. Het middagtraject wordt uitgezet door Jaap Daamen en maakt vanuit Kolhorn een meer westelijke lus via de prachtige dijkweggetjes terug naar Blokker.

Inschrijven

Er kunnen maximaal 100 equipes worden toegelaten. De voorkeur gaat uit naar klassiekers, maar ook met modernere auto's kan worden deelgenomen. Er zijn, behalve dat moet worden voldaan aan de Nederlandse wetgeving, geen bijzondere eisen om mee te kunnen doen. Ook eigenaren van geschorste klassiekers kunnen aan de MWC deelnemen. Er zal bij de belastingdienst een ontheffing MRB worden aangevraagd.

De MWC 2018 telt weer mee voor Het NRF-kampioenschap Klassiek, maar dan moet uiteraard aan de deelname-voorwaarden van dat kampioenschap worden voldaan. (Kijk op http://www.nrf-autosport.nl/ voor meer info)

 

 

Winnaars Midwinter Classic 2017

De op zondag 29 januari 2017 verreden Midwinter Classic is in de sportklasse gewonnen door Carl Verboom en Peter Staal met BMW 316i.

In de toerklasse ging de overwinning naar de equipe Ferry Flinterman - Dries Dreyer met hun Saab 96 V4. Deze equipe kon helaas niet bij de prijsuitreiking aanwezig zijn. Ferry ontving later alsnog de prijs uit handen van Wil Strous.

winnaar toer

De volledige uitslag staat hier:    UItslag MWC 2017

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd !!

Door diverse officials zijn foto's gemaakt. Die kunt u hier bekijken

Een verslag van de rally gemaakt door Wouter van de Veen en Jan Kuenen kunt u lezen door onderstaande link aan te klikken.

Verslag MWC 2017

 

In het april-nummer van Auto Motor Klassiek is door Peter Ecury een verslag van de MWC-2017 geschreven.

Lees het verslag in AMK

 

© Stichting "de Wegkruisers" Amsterdam - KvK nummer 34304701